dissabte, 5 de març del 2011

Aficions

Què t'agrada fer en el teu temps lliure? Què fas el cap de setmana? Ets una persona d'acció i fas esport o prefereixes la màgia de la música? Explica les teves aficions i ens coneixerem una mica més tots plegats.


Ah, i recorda de distribuir el teu text en diferents paràgrafs. Si pot ser, PENJA UNA IMATGE relacionada amb el text.

32 comentaris:

  1. Les Meves Aficions

    Unes de les meves principals aficions és practicar natació sincronitzada, ja que m'agrada molt ballar sota l'aigua i també fer campionats i lligues.
    També m'agraden molt els animals, tinc un conill a casa i sempre hi jugo amb ell i li pentino el pèl.
    Sempre que puc miro el televisor, ja que per ami m'entreté molt, igual que l'ordinador amb el qual puc accedir a Internet; parlar amb les meves amigues, buscar informació ja que per sigui per fer deures o pel que vulgui i jugar a jocs.
    A vegades surto amb la meva mare a comprar roba a Granollers. M'agrada molt la roba i també comprar-me sabates, podria dir que en faig col·lecció. De petita m'agradava molt fer manualitats, feia cada cosa més estranya... I encara em segueixen agraden, per això m'entusiasm-me tant l'assignatura de plàstica.
    Finalment, et voldria explicar que encara que no ho sembli m'agrada estudiar, perquè quan sigui gran m'alegraré de mi mateixa i així tindré una professió. Hauré d'estudiar molt per la carrera que voldré fer, en aquest cas arquitecta, per aixó haig d'estudiat moljt i posar-hi moltes ganes.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Les meves aficions


    La música es una des les meves aficions ja sigui: Cantant, tocant el violí sola o a l’orquestra, estudiant-la o escoltant-la. Canto en el cor infantil amics de la unió, però a casa també canto la música que a mi m’agrada mes de veritat tot tipus de música pop, disco,... La que esta ara de moda. Però de tot això el que més m’agrada és escola la música al mòbil,... i cantar-la.
    M’encanta viatjar encara que no he viatjat gaire és un cosa que m’agrada molt encara que té un inconvenient que surt car. Els principals llocs que m’agradaria anar és a Nova York perquè he vist moles fotos i es impressionant la quantitat d’edificis que hi ha, a Hollywood perquè m’encantaria veure el passeig e les estrelles i fer fotos, a París perquè diuen que es molt bonic, alguna illa també m’agradaria anar i a Canadà és un destí que sempre tindre al cap, no se perquè però em faria molta il•lusió anar.
    Una altra de les meves aficions és sortir amb els amics encara que no fem res en tota una tarda, perquè estar amb ells és anar de les millors coses que et poden passar

    ResponElimina
  4. Les Meves Aficions

    Jo en tinc moltes d’aficions, potser tantes que per moltes vegades que m’ho pregunten o hi penso no me’n recordo de totes. Sempre em deixo alguna i mai dic les mateixes. A més, vaig canviant segons el temps, l’espai, l’edat, la gent amb qui em relaciono... Un exemple seria que quan era més petita col•leccionava patacons com els meus amics però ja ni ho penso.
    El pitjor de tot és que moltes persones em miren amb cara d’estranyades quan els dic una de les meves aficions preferides: skate. De fet, per una banda, ho entenc però, per l’altre, em sembla masclisme. Per a mi és molt emocionant posar-me sobre la tabla i començar a lliscar sobre el terra. A més, com que no es veuen les rodes des de sobre, sembla com si volés arran de terra. També dóna una sensació de llibertat encara que al principi fa una mica de por, pensar que pots caure en qualsevol moment de distracció. Fer-lo anar és molt fàcil, el que és complicat són les rampes o els trucs dels salts. No en sé tant, però vaig practicant.
    Els finguerboards són bastant més fàcils. Són mini skates que pots fer anar amb els dits. Al principi costa molt però quan agafes el truc pots fer moltes coses. Jo he aprés molt amb el vídeos d’internet. M’he comprat mini rampes i ja en sé bastant. És un passatemps molt entretingut. Ara, també vénen unes mini bicis de dits molt xules. M’he comprat una i m’agrada, però no és el mateix. És més fàcil però no és tan divertit.
    M’agrada molt escoltar música en l’estona lliure que tinc, m’entretinc i m’agraden moltes cançons. O buscar informació nova i actualitzada per aprendre encara més coses sobre els rosegadors. Reconec que sóc una maniàtica dels rosegadors, sobretot dels hàmsters( com n’he tingut i en tinc un). M’agraden molt tots el animals però els meus pares i el meu germà son al•lèrgics a gossos, gats... I per això no tinc gran cosa per escollir. També m’agrada molt llegir, sobretot els llibres d’aventures. Fins i tot, ara he començat a fer puzzles de mil peces amb la meva mare. És un petit hobby que em fet entre les dues.
    Les tardes que tinc lliures, aprofito per anar a un taller de “Pintura” on faig classes. Es un lloc on s’hi pot pintar de tot: quadres, samarretes, caixes, plats... I fer manualitats. Tant sols hi ha una professora però és molt bona i molt simpàtica. Amb ella he arribat a fer el que mai m’hauria imaginat capaç de fer. A més, s’hi pot anar tot l’any. Pagues per mes i fas el que vols, està molt bé.
    Haig de reconèixer que tinc debilitat pels peluixos, tinc una bona col•lecció. També tinc moltes coses per jugar: X-Box, Wii, DS, ordinador... Però no sóc de les que es queden tot el dia davant d’una pantalla. M’agrada jugar-hi, però em cansa. Prefereixo quedar amb els amics, anar al cine, prendre alguna cosa, passejar, anar amb bicicleta, amb els patins, jugar amb el diàbolo, a bàsquet... Tot això m’agrada molt més que quedar-me a casa avorrida amb una màquina. De fet, tot això són les meves aficions i encara em falten, ho reconec: m’agrada fer de tot. Però m’he deixat una de molt important, la única que he fet durant tota la meva vida, potser la que se’m dona millor, la que faig sempre quan puc... ZZZZZZZZZZZZZZ

    ResponElimina
  5. LES MEVES AFICIONS

    En general no tinc gaires aficions, però les que tinc m'agraden molt.
    La primera de totes és jugar al voleibol, el voleibol m'encanta perquè és un esport que se'm dona bé, i m'ho passo molt bé jugant-hi, em fa sentir molt bé perquè mentre hi jugo m'oblido de tots els problemes i al mateix temps penso en controlar la pilota.
    La segona afició que tinc és llegir llibres, llibres d'aventura, misteri o llibres que van sobre la vida quotidiana d'un adolescent de la meva edat. Els llibres em fan sentir molt bé , perquè em permet entrar en un món diferent on puc opinar,conèixer altres punts de vista diferents de la vida.
    També m'agrada escoltar música, perquè em relaxa, em fa sentir molt bé i també perquè crec que és una manera d'expressar els sentiments que utilitzen els cantants.
    Quedar amb els meus amics també és una afició que m'agrada, perquè amb els meus amics puc ser com jo sóc, o sigui més extravertida. En canvi, estic amb gent que no hi estic gens acostumada sóc més introvertida.
    I per últim anar de compres, m'encanta gastar diners, però només el suficient, normalment quan vaig de compres compro roba, alguna cosa per picar, coses d'aquestes, i necessàries.
    Bé, aquestes són unes de les poques aficions que tinc.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. LES MEVES AFICIONS


    La veritat és que tinc moltes aficions: Originals i divertides; com per exemple cantar, ballar,llegir, escriure històries inventades per mi, anar a passejar amb bicicleta per la muntanya amb els meus pares o amics, però l` afició que més m` agrada es fer esport. He fet molts esports divertits: voleibol, natació i atletisme que és el que faig actualment. L'atletisme per mi es una afició molt divertida perquè quan corres et sents lliure, t'oblides de tots els problemes i els dels altres. Només penses en no cansar-te , t'animes tu mateixa “Vinga, que ja queda poc, espavila” és això en el que només penses mentre corres. És una afició molt bonica i divertida encara que et cansis però es meravellós.
    Segur que penses que tinc una afició una mica estranya , però no t'equivoques , és una de les que més m'agrada de totes de les que tinc.
    I les segones aficions que més m'agraden és llegir i cantar, llegir perquè aprens moltes coses de la vida i et poses en la pell de tots els personatges. I cantar perquè cantant demostres els teus sentiments i et distreus per alguns moments. Aquestes són les meves aficions més preferides, boniques i Originals.

    ResponElimina
  8. LA MEVA AFICIÓ

    La meva afició és jugar a futbol. Des de petit sempre m'ha agradat, igual que el meu pare. El meu equip preferit de 1a divisió es el Real Madrid. Jugo a la Torreta , jugo de diferents posicions com; extrem, pivot defensiu, lateral esquerre.
    Llenço els penals i gràcies a ells tinc 4 gols en lliga. La meva funció com a extrem és prioritariament es la ofensiva, però també la defensiva.
    A la nostra lliga d'infantil, anem últims, però no m'importa perquè m'ho passo molt bé.
    El meu equipament és vermell i blau, amb les mitges vermelles. Al futbol et canses molt, però t'ho passes molt i molt bé, ja que ens animem mútuament. He rebut molts cops al turmell i també he donat jo. He fet quatre gols i també porto una targeta groga per mans.

    ResponElimina
  9. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. Les meves aficions

    Una de les meves aficions és jugar a la wii. A vegades a la tarda, jugo al joc FIFA11, és un joc de futbol en què puc jugar en línia amb gent d'arreu del món. L'altra afició meva és veure la televisió, la veig molt. A mi sempre m'ha agradat jugar amb la meva família.

    Tots els diumenges a la tarda jugo amb la meva mare a jocs de taula com al pòquer, la ruleta de la sort, dòmino, parxís, oca, cartes, New super Mario bros wii o al Mario kart online. Avui per exemple m'he anat a passejar amb el meu pare i la meva àvia i he jugar a bàsquet. Ara jugaré amb la meva mare a la wii Mario kart online.

    Quan era petit jugava al Lego Airoport, però quan no tenia Lego jugava amb cotxes de hotweels, peró ara ja no m'agraden. Ara m'agraden la música i els jocs.

    ResponElimina
  14. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  15. LES MEVES AFICIONS
    Les meves principals aficions són l'handbol, patinar sobre gel i anar amb patinet.
    L'handbol és la meva principal afició perquè hi jugo des dels nou anys. M'hi vaig apuntar perquè volia practicar algun esport i era el que més m'agradava.
    També vaig apuntar-m'hi per conèixer a gent nova i perquè la meva mare va insistir-me perquè ella hi juga. Ara se que sempre m'agradarà l'handbol.
    En relació el patinatge sobre gel, vaig començar els dies de Nadal quan tenia vuit anys a Granollers. Actualment cada any per Nadal posen una pista de gel perquè la gent pugui patinar, es diverteixí i que so passi molt bé amb els seus amics.
    Per últim, pel que fa anar amb patinet, m'agrada perquè em desplaço d'un lloc a un altre. He anat en patinet des dels quatre anys, que va ser quan en vaig aprendre, i des de aleshores no he deixat de patinar.
    Aquestes són les meves principals aficions perquè sempre les he compartit amb els meus amics i amigues, i també amb alguns familiars.

    ResponElimina
  16. Hola, Tania, Pol Gavañach, Laia i Andrea. Sou els primers a penjar els textos sobre les vostres aficions; així és que felicitats! Llàstima que no hi hàgiu inclòs cap imatge...!

    Per a la Tània: el teu text està molt bé. Continua així de treballadora. Un parell de coses: al 2n paràgraf, l'expressió correcta és JA SIGUI PER FER ELS DEURES, JA SIGUI PER JUGAR (és una expressió paral·lela, amb dues parts equivalents). Cap al final del text, hi ha un verb equivocat: quan parles de les manualitats, et CONTINUEN AGRADANT (el segon verb ha d'estar en gerundi, és a dir, acaba en -NT)

    Per a en Pol Gavañach: d'entrada, veig que falten molts accents. Al principi del text, per exemple, seria: ÉS L'ESPORT (també falta un apòstrof), SÓC EL PORTER, EL QUE MÉS M'AGRADA, ENTRENO MOLTES MÉS HORES. Repassa tots els ÉS del text que han de portar accent. D'altra banda, cal escriure sempre HANDBOL (algunes vegades ho has escrit diferent. Cap al final del text, has de dir QUAN ERA PETIT (amb e) M'AGRADAVA... (en passat) i ELS MEUS PARES EN TENIEN UNA (en femení). Repassa també els apòstrofs en tot el text. Torna-me'l a enviar ben corregit i repassat abans de donar-lo per bo.

    Per a la Laia: falten 3 accents al principi del text: ÉS, MÉS i ESTÀ. Al segon paràgraf, la frase "és una cosa que m'agrada molt" la canviaria per una altra de més precisa: ÉS UNA ACTIVITAT QUE M'AGRADA MOLT i la frase ha d'anar precedida de punt; és a dir, has de fer punt i seguit després de "gaire". D'altra banda, al següent paràgraf, cal canviar l'ordre de les paraules en una frase. Ha de quedar així: TAMBÉ M'AGRADARIA ANAR A ALGUNA ILLA. Falten més accents: TINDRÉ i SÉ (del verb saber). Per últim falta un pronom a la frase: EM FARIA MOLTA IL·LUSIÓ ANAR-HI.

    Per a l'Andrea: El teu text està molt bé; m'ha agradat molt. Tan sols vull comentar-te un parell o tres de coses: al principi del text l'expressió correcta seria SEMPRE ME'N DEIXO ALGUNA (amb el pronom que es refereix a aficions). En segon lloc, una altra frase: PER UNA ALTRA (BANDA) EM SEMBLA MASCLISME. Finalment, la paraula correcta, referint-nos al surf o l'skate, seria TAULA mots com skate que vénen d'altres llengües s'haurien de marcar en cursiva. Per acabar, la frase feta "se'm dóna millor" cal substituir-la per ÉS EL MEU FORT o bé LA QUE FAIG MILLOR. Bé, en qualsevol cas, un text ben treballat i ben estructurat en tots els aspectes.

    ResponElimina
  17. LES MEVES AFICIONS

    La meva afició des de petita sempre ha sigut el futbol .Sempre he demanat als meus pares si m'hi podien apunta,però fins als set anys no m'hi van apuntar .Quan vaig tenir onze anys vaig anar a l'equip femení del Bellavista Milan on hi vaig estar dos anys .Durant aquesta estada em van cridar per anar a fer unes proves a la INEF per a la Selecció Catalana .

    Després d'estar dos anys en el club Bellavista Milan em van agafar per a un nou equip,La Roca,on actualment estic a categoría Cadet .Anem primeres en aquesta lliga i si la guanyem jugarem la Copa Catalunya ja que és un dels meus somnis més grans que puc complir,com també ho es jugar la Copa Sub'16 amb la selecció .Espero seguir aprenent i complir els meus somnis .

    ResponElimina
  18. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  19. LES MEVES AFICIONS
    Una de les meves aficions és el handbol, ja que és un esport qua m'agrada molt i el qual el practico moltes hores a la setmana. Entreno el Dilluns, el Dimarts, el Dimecres i el Divendres. Els caps de setmana també tenim partits. Ja fa 3 anys que jugo a handbol, i en tots aquests anys mai m'he arrepentit de fer-ho.
    Una altra de les meves aficions és la música. A part de cantar en un cor, en el qual assajo bastants dies, el Dimarts, el Dijous i el Divendres i també fem concerts als caps de setmana. Ja fa molts anys que faig música en aquesta escola de música. Des de 1r de primària, és a dir, des de fa 8 anys.
    A part de cantar en aquest cor també m'agrada escoltar música. M'agrada tota la música, ja sigui lenta, ràpida, trista, alegre...
    Laura López Guardado.

    ResponElimina
  20. Guillem Canelo

    La meva principal afició és la natació, perquè de ben petit em van apuntar a fer cursets i em va agradar molt. També m’agraden molt els campionats i les lligues perquè a part de competir ens divertim molt.
    Alguna altra afició que m’agrada molt, sobretot en estiu, és anar en bicicleta amb el meu tiet per la muntanya, on hi han moltes rutes que són llarguíssimes, i túnels abandonats i apagats on vas amb llanterna posada al cap o a la bici per poder veure.
    Quan tinc temps lliure a casa normalment em connecto a l’ordinador, o per internet, o faig algun treball. També em poso a veure la televisió.
    Alguna altra afició meva que va durar poc temps va ser en vacances d’estiu quan em vaig apuntar a unes classes de pintura i manualitats, que m’ho vaig passar bastant bé perquè fèiem de tot tipus de coses que no havíem vist abans. Una altra afició va ser que em vaig apuntar a un cassal de tenis (també a estiu), però no em va agradar perquè de les quatre hores que teníem només en fèiem una.

    ResponElimina
  21. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  22. Les Meves Aficions

    Jo, com tothom, tinc aficions. N’hi ha de més interessants i divertides, i d’altres més pesades, però totes tenen importància. Una de les que més m’interessa és l’handbol, ja que és una afició que tinc des de petit. Fa set anys que el practico i la meva passió per ell ha anat creixent. Altres aficions que tinc de quan era petit són dibuixar i pintar i col•leccionar xapes.
    També m’agrada molt escoltar música, mentre em dutxo, mentre faig deures i fins i tot abans d’anar a dormir. M’agraden molts estils de música, des de música actual com “The Black eyed peas” o “Gorillaz” fins a música rock com “Metallica” o “Guns N’Roses”.
    Amb el temps, algunes de les meves aficions han guanyat força i m’han interessat més, però d’altres no els he donat tanta importància i ara ja no m’interessen. Penso que en un futur totes les meves aficions faran canvis, però hauré d’esperar molt temps

    ResponElimina
  23. Hola Agnes! Et vaig posar la redacció de les meves aficions al dossier aixi que no la he pas corregit, per si et serveix de alguna cosa a continuació te la penjo sense corregir, tal i com la vaig fer.


    Durant el temps que tinc lliure, m'agrada practicar les meves aficions. Quan acabo l'escola les practico i també durant el cap de setmana. La major part del meu temps lliure el dedico a jugar a handbol.

    Jugo a l'equip infantil femení del Balonmano Granollers i gaudeixo molt practicant-lo, sobre tot amb les amigues després de l'entrenament, a la dutxa. És una estona molt agradable on ens expliquem les últimes novetats que ens passen, riem i fins i tot cantem. Això és gràcies al bon rotllo i excel·lent ambient que hi ha al vestidor. A més, a part del Balonmano també faig música, abans cantava a un cor, feia solfeig i tocava el piano. Però a mesura que va anar passant el temps em vaig cansar de tocar el piano i vaig provar la bateria, això va ser tot un descobriment perquè m'encanta la percussió.

    A part de practicar aquestes activitats el que més m'agrada és quedar amb les amigues i els amics per anar a fer una volta, veure un partit d'handbol, etc... En conclusió estic satisfeta amb les aficions que practico perquè m'ho passo molt bé i m'ajuden a suportar la feinada i l'estres que produeix l'escola.

    ResponElimina
  24. Hola, alumnes de 2n ESO B.

    Finalment, he tingut un foradet per mirar els vostres textos sobre Les aficions; en general molt distrets i entretinguts.

    Us comentaré algunes qüestions que poden ajudar-vos a millorar l'expressió escrita. Espero que us siguin útils els comentaris.

    OUMOU: el teu text va ser el primer de 2n B. Per tant, enhorabona! Veig que has fet cas de les correccions que et vaig passar en paper. De tota manera, algun comentari t'he de fer: l'expressió SE'M DÓNA MOLT BÉ (et refereixes al vòlei) porta accent a DÓNA (accent diacrític). Al penúltim paràgraf del teu text falta la paraula QUAN: QUAN ESTIC AMB GENT...

    MARIONA: El teu text no me'l vas donar en paper i, per tant, té més faltes. En primer lloc, has de recordar quan escrius amb ordinador de pitjar espai després de cada signe de puntuació (punt, coma...). Al primer paràgraf, FER-LES ha de portar guionet i ESTAR s'escriu amb erra final. Al paràgraf següent, D'ANAR ha de portar apòstrof i al verb SÓC hi falta l'accent, igual que a MÉS. Quan parles del partit Barça-Madrid, fas dues faltes: l'apòstrof de no ME'L perdo i la contracció DEL. A més, la paraula "inclús" s'ha de substituir per la correcta FINS I TOT. Quan parles de les moltes fotos que tens, cal escriure MOLTÍSSIMES, també FER-ME amb guionet, SÓC amb accent i QUÈ FEIA amb accent (interrogativa indirecta). Més endavant, quan parles dels viatges, cal escriure COM A PERSONA( falta la A)Quan parles d'internet. cal escriure LES DUES DE LA MATINADA. Finalment, a la conclusió, hi ha tres faltes: SÓN va amb accent, l'adjectiu COMUNES (en femení perquè es refereix a aficions) i FER-LES va amb guionet. UNA COSA IMPORTANT QUE HE DEIXAT PER AL FINAL: CAL QUE REVISIS ELS SIGNES DE PUNTUACIÓ. HAS DE FER PUNT I SEGUIT AL FINAL DE CADA FRASE. SI NO, A VEGADES NO S'ENTÉN EL TEXT PROU BÉ. Bé, en resum, torna'l a penjar de manera correcta.

    MARENA: el teu text me'l vas donar en paper i veig que has fet cas de les correccions. De tota manera, RECORDA DE PITJAR L'ESPAI DESPRÉS DE CADA SIGNE DE PUNTUACIÓ. D'altra banda, has d'escriure l'apòstrof amb la teca de l'interrogant final. En comptes de "les segones aficions" seria millor escriure LES ALTRES AFICIONS. Finalment, recorda de repartir el text en diferents paràgrafs.

    ResponElimina
  25. Hola, continuo amb les correccions de 2n ESO B:

    ÒSCAR: el teu text està força bé. De tota manera, el trobo bastant curt, li faltaria una conclusió o bé parlar de la teva afició al futbol en un futur, etc. Pel que fa a les faltes, al 1r paràgraf falta l'accent a ÉS EL REAL MADRID; també falten dos punts després de COM: (inici d'una enumeració). Al 2n paràgraf, cal dir A LA QUATRE GOLS A LA LLIGA. I la frase correcta és PRIORITÀRIAMENT OFENSIVA. (falta l'accent a la A i sobren paraules). Cap al final del text, quan parles de les faltes al futbol, la frase correcta seria: HE REBUT COPS AL TURMELL I TAMBÉ N'HE REBUT.

    NOELIA: El teu text també el vaig rebre en paper; per tant, he vist que has passat les faltes. De tota manera, trobo que el teu text és massa curt. Llegeix-te altres textos del bloc i a veure si t'inspires! Es pot desenvolupar molt millor. Pel que fa a les faltes, cal que recordis que després de punt i coma, s'ha d'escriure en minúscula. El teu text sembla més aviat una llista: cal redactar millor i anar fent frases diferents amb les diverses aficions, utilitzant verbs com: m'agrada, m'encanta, m'ho passo molt bé, m'interessa, etc. TORNA'L A PENJAR UN ALTRE COP, TENINT EN COMPTE TOT EL QUE T'HE DIT.

    YOUSRA: el teu text és molt repetitiu. Fixa't quantes vegades dius LES MEVES AMIGUES! Cal que ho arreglis. D'altra banda, al primer paràgraf falta accent a SÓN. A la tercera frase que escrius, has repetit 3 vegades! la paraula JUGAR. Has d'arreglar-ho també. A més, RECORDA QUE HAS DE PITJAR ESPAI DESPRÉS DE CADA SIGNE DE PUNTUACIÓ, NO ABANS. Cap al final del teu text escrius "ami m'agrada"; cal escriure A MI separat. Finalment, quan dius "espai lliure" suposo que vols dir "temps lliure", oi? Tenint en compte tot el que t'he dit, torna a penjar el text.

    ResponElimina
  26. Continuació de les correccions 2n ESO B:

    ALÍCIA: El teu text m'ha agradat perquè està ben redactat, però déu n'hi do les faltes que té (no me'l vas passar en paper, oi?). Et dic unes quantes faltes que hauràs de corregir: PASSO (amb dues esses), PÀGINES (amb accent, falta una coma després d'AFICIONS (4a línia), EL FAIG DOS DIES A LA SETMANA (falta el pronom que fa referència al vòlei), accent a ÉS i SÈRIES, falta el pronom HI a NOMÉS HI JUGO ELS CAPS DE SETMANA i falta l'apòstrof a ME'LS VAIG GASTAR A LES REBAIXES. Finalment, recorda distribuir les diferents informacions (en aquest cas aficions) en diferents paràgrafs. TORNA A PENJAR EL TEU TEXT TENINT EN COMPTE TOT EL QUE T'HE ESCRIT.

    MARIAM, el teu text també m'ha agradat. S'entén prou bé i està ben redactat. No obstant això, hi ha coses per corregir també. Al 3r paràgraf, la paraula SOBRETOT va tota junta; cal que evitis la repetició de la conjunció I: fes algun punt i seguit per evitar aquesta repetició. També al 3r paràgraf "allà viu" s'ha de substituir per HI VIU. Al 4t paràgraf, falta accent a MÉS i ESTÀ. Atenció aquests verbs que haurien d'estar en present per coherència amb la resta del text: TORNEM, ARRIBEM, ENS N'ANEM. Finalment, el mot correcte és QUASI. Bé, tenint en compte tot el que he escrit, tornar a penjar el teu text.

    GABRIEL, el teu text està bé. Veig que has passat totes les correccions. Tan sols he vist una coseta: cal escriure ME N'HE ANAT A PASSEJAR (és el verb ANAR-SE'N i no "anar-se"). Cap al final del text, la paraula PERÒ ha de dur accent obert a la O. Finalment, em faltaria una conclusió al teu text (un pèl curt).

    SERGIO, el teu text està força bé, però no el vaig rebre en paper. Algunes consideracions: al principi del text abuses de les comes: cal que treguis les comes després de NOMÉS i després de LLIURE. D'altra banda, falten molts accents: a les paraules MÉS (3 vegades en el text), SÓN, ÉS (3 vegades), COMÈDIA, ÚLTIMES. Finalment, cal substituir EL per "ho" cap al final del text, quan et refereixes a un programa de televisió. TORNA A PENJAR EL TEU TEXT TENINT EN COMPTE LES CORRECCIONS.

    ResponElimina
  27. Ja acabo amb les correccions de 2n B:

    JUDITH, el teu text està bé. Veig que has fet cas de les correccions que et vaig fer. Algunes consideracions: falta la erra final a APUNTAR; d'altra banda, L'INEF hauria d'anar amb apòstrof. A més, falta accent a la paraula ÉS (al 2n paràgraf). FINALMENT, RECORDA DE PITJAR ESPAI DESPRÉS DE CADA SIGNE DE PUNTUACIÓ (coma, punt...)

    MELANIE, veig que has passat algunes de les correccions, però encara cal millorar el teu text. En primer lloc, has de fer punt i seguit quan acabi una frase (no escriguis "i també i també"...). Per exemple, després de "flamenco" cal que hi posis un punt i seguit. En segon lloc, les expressions "donar una volta" i "donar-me un bany" cal substituir-les per FER UNA VOLTA I PRENDRE'M UN BANY. Quan dius que t'agrada mirar la roba de les botigues, has d'escriure; ME L'EMPROVO. D'altra banda, la paraula ALTRA acaba amb A si es refereix a alguna cosa en femení (tens dos exemples al teu text). Finalment, m'ha agradat la teva última frase quan parles del mar; a mi també em relaxa! A l'última frase hi falta un accent a la paraula ÉS. Torna a penjar el teu text tenint en compte tot el que t'he comentat.

    JOSHELYN, atenció amb el teu text, ja que al final de cada frase utilitzes el punt i a part! Cal utilitzar també el punt i seguit. A més, hi ha força coses que has de corregir: cal escriure SOLAMENT (al principi del text), FEIA I FAIG. L'expressió EN CANVI s'escriu separat: són dues paraules. A més, després de "jugadores" ha d'anar-hi un punt i seguit, perquè acaba una frase i en comença una altra. La paraula AIXÒ va accent obert; el mot LLIGA s'escriu amb una ella inicial i, finalment, QUEDARÍEM ha de portar accent a la I. Bé, tenint en compte totes aquestes correccions, torna a penjar el teu text.

    ResponElimina
  28. LES MEVES AFICIONS


    Jo tinc moltes aficions, una d'elles pot ser jugar a futbol, perquè m'agraden els esports, tots els esports, i és que m'agrada estar actiu.
    No nomes m'agraden els esports, també en el meu temps lliure jugo amb l'ordinador o amb les consoles, com la “Play Station” o la “Nintndo DS”.
    Moltes vegades també vaig a la bolera o al cinema amb la meva germana o amb els amics, les pel·lícules que més m'agraden són les d'acció, terror i comèdia, encara que a vegades prefereixo esperar i veure-les a la televisió.
    Una de les últimes aficions que tinc i que faig tots els dies, és veure la televisió, i uns dels programes que més m'agraden es “Atrapa un millón” perquè el presenta en Carlos Sobera que és un dels presentadors que més m'agraden de la televisió.

    ResponElimina
  29. La meva afició per excel·lència és xatejar. Em passo hores a l'ordinador ja sigui en el facebook en el messenger o en el tuenti. Encara que també entro a altres pàgines que m'entretenen. Però no sempre hi estic connectada ja que tinc altres aficions, una d'elles el volei.

    El faig dos dies a la setmana i m'ho passo realment bé. No és un esport molt sacrificat, però és divertit. Quan fem partits ens animem molt entre les companyes.

    Una altra de les aficions és llegir, m'encanta llegir. Els caps de setmana es l'oportunitat perfecte per llegir algunes pàgines i estar entretinguda durant una estona. Ara mateix m'estic llegint el llibre A tres metros sobre el cielo.

    També tinc l'afició de mirar la televisió. Miro totes les sèries que fan. Com “El barco”, “Los protegidos”, “Angel o Demonio”. A part miro programes como “ Gran Hermano”, “Disaster Date”...

    Una altra afició és jugar a la xbox amb el meu germà, encara que només hi jugo els caps de setmana, ja que la meva mare els dies de cada dia no em deixa jugar.

    També m'agrada molt anar a comprar roba, encara que no tinc molts diners perquè me'ls vaig gastar tots a les rebaixes, però vaig a les botigues i m'emprovo roba i després no la compro.

    Una altra cosa que m'agrada és quedar amb les meves amigues per fer una volta pel centre o anar a comprar llaminadures... Crec que la majoria de les meves aficions les tenen totes les noies de la meva edat.

    ResponElimina
  30. Jo en tinc moltes d'aficions per exemple escoltar música amb cascos, m'agrada escoltar-la, ballar-la i escriure-la quan estic nerviosa. M'agraden tots els tipus de cançons per exemple reggeton, flamenco...
    Més aficions per exemple jugar a voleibol que faig dimecres i divendres i faig partits els dissabtes, porto ja jugant casi quatre anys jugant jugar a futbol i xatejar amb els amics. A vegades que m'avorreixo també dibuixo perquè em tranquil·litza una mica, no gaire, també sortir amb els amics a fer una volta o a comprar roba, primer me l'emprovo i després me les compro o llaminadures o coses, també ferme fotos però això si amb el mòbil no amb càmera de fotos o qualsevol altre cosa, cantar i ballar, pentinar-me a mi i a una altre persona. També m'agraden els animal, el que mes els gossos ,jo en tinc molts de gossos a casa meva. Per exemple cantar amb les amigues les cançons del Arrebato, Melendi, Andy i Lucas, El Barrio.
    M'agrada veure la televisió per exemple les series El Barco, Física o Química, Los Simpsons, Callejeros, Hermano Mayor.
    Una altra cosa que m'agrada fer es molestar a la Gabriela m'agrada molt perquè s'empipa per res.
    A l'estiu prefereixo tombar-me al sol i prendre'm un bany refrescant.
    Finalment el que a mi em relaxa bastant és veure el mar.
    Melanie Espejo Suarez

    ResponElimina
  31. Jo en tinc moltes d'aficions però per excel•lència la primera és sortir amb els amics/amigues i passar la tarda amb ells/elles perquè sempre m'ho passo fantàsticament però tambnè m'agrada molt llegir llibres, revistes..
    Quan n'estic triste o no em trobo bè m'encanta escoltar música perquè sento com si em relaxès i a vegades això fa que em trobi una mica millor.
    Jugar al voleibol tambè m'agraga encara que no en sapiga molt però em diverteixo jugant-hi.
    Quan dic una de les meves aficions preferides la gent s'estranya però la veritat es que m'agrada moltíssim menjar, és la sensació de degustar els aliments però això sí no paro de menjar llaminadures. És que m'encanten!!
    Encara que no m'agrada jugar al futbool sóc Barcelonista i sempre que juga el Barça i passen el partit per la televisió em poso a veure'l i no en llevo del sofà fins que hi acaba perquè nomès sapiguer que està jugant el Barça fa que m'emocioni i sobretot quan juga amb el Madrid perquè a casa meva hi tinc a la mare que és madrilista i ens posen totes dues molt nervioses.
    Tambè m'agrada molt anar a la platja a l'estiu perquè em poso a pasejar per la sorra i veure el mar es una sensació única i encantadora però això si al final em trobo a l'aguia perquè la veritat es que tambnè m'agrada molt estar-hi al aigua sigui al mar, a una piscina o fins i tot a la dutxa....
    Quan tinc temps lliure xatejo amb companys i amics de fora però a vegades prefereixo millor parlar per telèfon, per mi la familia i els amics/gues sòn principals..
    AHH quasi m'ho deixo el que m'agrada molt però molt es fer-me fotos sigui sola o amb gent però es que m'agrada això de les fotografies.
    Tambè en tinc una aficció que per disfrutar de ella haig esperar molt són els jocs mecànics això de les fires i pujar als jocs tan divertits perquè n'hi ha alguns que sembla que estiguis volant o tambè els que et posen boca avall i uff es molt divertit nomès en pensarlo ja voldria estar-hi en un joc allà pujada però a la vegada no m'agrada això de fer moltes cues per pujar-hi. Per últim m'agrada dormir zzz i tambè veure la televisió encara que moltes vegades em poso a veure la televisió i acabo en els meus somnis jaja...

    ResponElimina