dissabte, 2 d’abril del 2011

Text descriptiu

PER ALS ALUMNES DE 2N ESO A: ja us vaig que havíeu de fer un text per dimarts 5 d'abril, oi? Doncs bé: heu de fer una DESCRIPCIÓ D'UN OBJECTE IMPOSSIBLE.Què vull dir? Heu de pensar en un objecte com el de les imatges (o inventat per vosaltres) i descriure'l amb el màxim de detalls possibles. Són objectes estranys, feu-ne la descripció alhora que expliqueu quina utilitat tenen (també inventada). El text ha de tenir un mínim de 120 paraules aproximadament. Convé abans d'escriure llegir altres textos descriptius; aneu a l'enllaç següent: http://www.xtec.es/aulanet/quadern/


14 comentaris:

  1. LA RENTADORA PER ESCOLTAR MÚSICA

    És un objecte de mida mitjana i d’una amplada considerable. Consisteix en una rentadora que segueix les instruccions que tu li dones i a més, també pots connectar uns cascos per poder escoltar música mentre la poses. El model de la rentadora pot ser de color blanc o bé de color negre, pots triar. Damunt de la rodeta apareixen tres botons. El primer (de color groc)és per parar la rentadora, al costat hi ha un altre de color verd que és per iniciar la rentadora, o continuar el rentat. I per últim trobem el botó de color vermell ,i si el premés la rentadora s’obra o es tanca depenen de la situació en que es trobi. A la part superior de la rentadora apareixen uns endolls on tu li pots connectar el teu iPod o bé el teu pendrive, per escoltar música mentre poses la rentadora. La principal utilitat es que et permet posa la rentadora o separar la roba blanca i de color mentre escoltes música. És molt econòmic i a més fa molt servei i és difícil que s’espatlli.
    Maria Estirado Reyes

    ResponElimina
  2. EL MÒBIL DE GOMA
    És un objecte poc pesat, tou, amb un tacte agradable i bastant petit, les mides són: l’amplada de 2 cm, la llargària és de 5 cm, i té 5 mm de gruixut. Té una pantalla tàctil, la qual ocupa tota la part de davant del mòbil. Hi han els següents colors disponibles: blau clar, blanc, rosa, verd clar, groc, negre i lila, pots triar el més adient per a tu. Al ser de goma es pot reblegar tant com vulguis sense que s’arribin a trencar. La finalitat d’aquest nou invent, un mòbil fet de goma, és que els mòbils no es trenquin al xocar contra el terra, o contra qualsevol superfície dura, i que així durin més i no s’hagi de renova el mòbil tant sovint, ja que és un objecte bastant car. El preu d’aquest mòbil és de 39, 95€. Els consumidors opinen que és un preu força econòmic.
    Laura López Guardado.

    ResponElimina
  3. El refriones
    Aquest enginyós aparell és el contrari del microones: en comptes d’escalfar els aliments, els refreda. Això té moltes utilitats, per exemple, de vegades tens ganes de beure una coca-cola ben fresqueta i resulta que ahir no vas recordar de posar-la a la nevera; doncs aquest problema està solucionat gràcies al refriones, ja que en un minut pots tenir un refresc ben fresc. Funciona amb electricitat gràcies a les refripartícules.
    N’hi ha de diferents mides: uns de petits per als refrescs i altres tenen la mida estàndard del microones. Són quadrats i estan fets de vidre perquè tinguin un aspecte més gèlid. La part negativa és que és força car, la unitat petita val 72 euros. Però això no us ha d’impedir que compreu aquest gran invent.

    ResponElimina
  4. La bombeta multiusos.

    Aquesta bombeta rep el nom de multiusos ja que pot ser útil en moltes utilitats; apart d’il•luminar, també te una petita càmera per gravar o fer fotos, una alarma(per detectar incendis a l’interior de la teva casa o “intrusos” ) i pot fer de protector per veure una pel•lícula o el que vostè volguí. És petita, no necessita electricitat per funcionar, només amb piles recarregables ja funciona. Per encendre la bombeta, activar l’alarma o encendre el protector no fa falta donar cap interruptor, amb la teva pròpia veu ja s’encén o s’activa les seves funcions. Aquest objecte pot ser de butxaca o el pots enganxar al sostre, com una bombeta normal. Pot ser de butxaca perquè així te’l pots endur de vacances. La bombeta és de vidre i la seva base del color que prefereixi vostè, tenim tots els colors o bé la podem personalitzar al seu gust.

    És econòmic, costa 53,87€. Si el compres durant el mes d’abril et fem un 2 x 1, és a dir, te’n dus dos( LA SEGONA UNITAT GRATIS!) també el pots comprar per internet però te’n en compte l’IVA.

    ResponElimina
  5. Planxa mirall
    Es un objecte molt pràctic perquè per un costat pots fer-lo servir per planxar tot tipus de roba i quan acabes de planxar on el guardes? Ja no t’has de trencar el cap per pensar-ho, perquè per l’altre costat es mirall. Es molt pràctic i lleuger. El color de les potes es el mateix que el que veus quant estàs planxant. Hi ha diferents colors perquè tu pugis escollir el que et quedi millor a la teva habitació. Els color són: blau, negre, blanc, rosa, vermell. De moment només hi ha d’aquests colors però si tenen èxit sortirà una nova col•lecció amb nous colors.
    El preu aproximat és d’uns 20 euros.
    Laia Pérez Sorribes

    ResponElimina
  6. DESCRIPCIÓ DE LA PLUMA QUE ESCRIU SOLA
    La plomà que escriu sola va molt be perquè no tens d’escriure tu , nomes tens que dir lo que vols escriure i ella lo escriu sense faltes i amb molta bona lletra . Hi ha de molts colors de tinta per la plomà , de color vermell ,blau , negre , verda i d’orada . Hi ha diferents models de plomes , des de models mes cars fins a models mes barats , però tots van molt be , lo que passa es que algunes estan fetes de materials mes cars com de or. La plomà te unes mides considerables , es a dir no son molt grans aquestes plomes , però si que son una miqueta pesades , però com no la tens d’agafar no passa res . Depèn quina plomà compris et sortirà mes barata o mes cara , la plomà aquesta funciona amb les piles boto . No es sol espatllar , però quan s’espatlla no es pot fer res per que es descontrola i acaba petant , però com te de garantia per un any no passa res per que la garantia lo cobreix si s’estropella en la garantia , però si es trenca després de la garantia no es pot fer res . Aquest producte es molt bo , aconsello que ho compreu .
    Daniel Encinas Cepillo

    ResponElimina
  7. La torradora iPod:

    La torradora iPod es una torradora que mentre fas les torrades pots escoltar la radio o la musica que mes t'agradi. Els nens en comtes de barallar-se per fer-se unes torrades es barallaren per escoltar musica. Aquesta torradora no solament pots escoltar musica i torrar el pa si no que també pots dir-li que es renti ella sola i es renta ella sola, o també li pots dir que faci el dinar i ella te’l farà sense cap mena de imprevist. Una cosa que també a les mares i els pares els agrada molt es que pot rentar la teva cuina sense cap problema ; per un preu de 89,99€ i si la demanes ara solament 87,99€, si senyor això es una ganga!!!.

    ResponElimina
  8. El visualitzador d’idees
    Aquets aparell, fou inventat per el científic Cletruis Esbarzen (Berlin 2025 – 2134), l’any 2064. En el passat, ens imaginaven les nostres idees, ara amb aquest enginyós aparell les podem veure.
    L’aparell es molt útil. Hi ha de diversos colors, vermell, groc, blau, verd, negre ... La seva forma es semblant a la de un casc molt petit. Pesa sobre els dos quilos, a causa, de que conté molta varietat de chips.
    Té diversos preus, el més normal és de cinquanta euros, encara que aquest, pot variar depenent la qualitat del producte. Aquest producte es comercialitza només a Europa, però en un futur, a la resta del món
    Per fer servir aquest aparell, no has de ser un enginyer especialista, només has de posar-te’l al cap, connectar-lo a una pantalla, i gaudir de les teves idees, en forma de pel•lícula.

    ResponElimina
  9. La trituradora d’ossos:
    La trituradora d’ossos és un invent perquè els vostres gossos puguin menjar els ossos de la carn sense haver de tenir una bona dentadura. La trituradora d’ossos innova en la trituració dels ossos triturant els ossos un 75 % del total, una cosa totalment nova en el mercat. I amb el pac ‘‘Estiu’’ regalem la trituradora de gel que vam treure l’any passat per innovar amb la trituració de gel, amb un 95% del total.
    Ara oblida-te’n del típic dentista que mira la boca del teu gos i et diu que hauries de vigilar que li dons per menjar. Ara, a més d’ossos, podràs triturar tot tipus de menjar amb el pac “Estiu golafre”. Amb una trituració del 85%.
    Amb el disseny exclusiu del pac “Estiu golafre “hi ha un disseny d’un sol gras.

    ResponElimina
  10. El Ant-i-mocs 3000
    Per a aquelles persones descuidades que sempre agafen un refredat de mala mort o bé que sempre es descuiden d’agafar el paquet de mocadors. A arribat un nou invent que revolucionarà els mercats de tot el món: el Ant-i-mocs 3000. Consisteix en un porta rotllos (de color a escollir) fet d’un material especial de poc gruix i poc pesat amb un fil subjectat a banda i banda d’aquest. És molt fi, resistent i es pot posar al voltant del coll sense que et deixi marca ni que et produeixi molèsties. És molt senzill, només consisteix en col•locar-te el porta rotllos (amb paper de vàter o paper especial prèviament afegit) sobre el cap i posar-te el fill al voltant del coll per deixar-lo ben subjectat. Cada vegada que necessitis paper, només hauràs d’allargar el braç i ja podràs mocar-te tant com et faci falta. D’aquí poc, s’acabaran les continues molèsties dels mocs.
    (no s'admeten devolucions)

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. La aspiradora cibernètica

    Aquesta aspiradora és molt útil, apart de ser una aspiradora normal no fa soroll i si vols pots escoltar la ràdio o la teva música introduint-li un USB on tens les teves cançons i la aspiradora les reproduirà automàticament quan li demani. També li pots dir a quina hora, a on i quant de temps vols que aspiri. Hi ha de molta varietat de colors: verd, vermell, groc , gris, blanc, negre,etc. Es molt útil per quan et tens que anar a treballar o a fer encàrrecs, perquè només li manes fer i quan arribes cansat/ada no et tens que preocupar en netejar la casa. El seu preu es molt raonable, costa 349,99€ per les seves noves tecnologies. Té una garantia de 2 anys per si alguna cosa no funciona bé i, per si fos poc, t’ho ferim una altra aspiradora al 50% de descompte!

    ResponElimina
  13. Pintallavis antiviolacions

    Aquest es un pintallavis bastant estrambòtic però a la vegada útil. Per fora, un pintallavis normal i corrent com qualsevol altre, platejat i molt senzill, per dins com qualsevol altre pintallavis té una part per pintar-se els llavis d’un color vermell intens. Darrere d’això, si treus una tapa hi ha un ganivet molt ben afilat, que et pot ajudar en situacions difícils.
    Jordi Schröder

    ResponElimina
  14. Les notes de les descripcions que m'heu enviat són:

    Maria 9
    Laura 8
    Bernat 9
    Tània 6
    Laia 6
    Daniel 4
    Adrià 5
    Roger 7
    Oriol 8
    Andrea 9
    Guillem 6
    Jordi 5

    ResponElimina