diumenge, 20 de febrer del 2011

Ressenya de llibres

T'ha agradat un llibre i vols compartir-lo? Doncs envia la ressenya d'un llibre que ja hagis acabat de la biblioteca d'aula. Una ressenya és un escrit breu amb el qual descrivim i valorem el contingut d’un llibre, d’una pel·lícula, d’una obra de teatre, d’un concert, d’una exposició o de qualsevol altra manifestació cultural. La ressenya combina informació objectiva i anàlisi crítica. La ressenya ha de tenir l'estructura següent:

Títol:
Autor:
Editorial:
Any d’edició:
Nombre de pàgines: 
Gènere:
Ressenya: has de fer un resum del llibre (entre 5 i 8 línies) i una breu valoració (si el recomanaries o no, per què el recomanaries o no, a quin public el recomanaries, etc.). El resum l'has de fer sense explicar el final i redactar-lo d’una manera atractiva per cridar l’atenció del possible lector.
Nom i cognoms de l'alumne/a: 

Recorda que els exercicis d'expressió escrita penjats al bloc són imprescindibles per a l'avaluació de la matèria de llengua catalana.

dilluns, 7 de febrer del 2011

Textos narratius

En aquest altre espai heu de penjar-hi els vostres textos narratius. Ben escrits i sense faltes!

diumenge, 6 de febrer del 2011

Paraules per a vuit espais

Aquí m'heu de penjar els vostres textos de Paraules per a vuit espais.
A continuació, unes quantes fotos de la Capella de Sants Metges, al carrer Corró, l'espai que vam visitar fa uns dies. Els autors són: Andrea Raya, Guillem Canelo, Laia Pérez, Mariona Lasus, Alícia Martínez i Albert Riera. Bona feina!